Data & Prijzen 2021
Make a Choice organiseert in 2021 weer 3 kampen speciaal voor jou!  We hebben plaats voor +/- 25 tieners (normaal +/-50). In de zomerweek organiseren we 2 kampen met gelijke programma's om zo toch maximaal tieners te kunnen bereiken. Ook als de covid-maatregelen versoepelen zullen we 2 kampen organiseren. 

Als blijkt dat we kamp niet door kunnen laten gaan, zal contact opgenomen worden. Geef je dus wel op. Heb je je opgegeven, dan maak je de meeste kans dat je meekan. En anders hebben we de wachtrij, voor het geval iemand niet kan, kun jij misschien mee. 

Tienerkampweek
We hebben net als vorig jaar 2 kampen in de zomerweek: 
Kamp A: Zaterdagavond 24 t/m dinsdagochtend 27 juli (week 30) = €75,- (VOL)
Kamp B: Dinsdagavond 27 t/m vrijdagochtend 30 juli (week 30) = €75,-

De programma's van beide kampen zijn gelijk aan elkaar. 

Tienerweekenden
Digitaal 12 t/m 13 maart 2021 (week 10) = Gratis
- Vrijdagavond van 19.00 - 21.30
- Zaterdagavond van 19.00 - 21.30 


Opgeven is nodig via aanmeldformulier, zodat we weten wie er deelneemt en ook de tijd hebben om de benodigdheden tijdig bij je te krijgen. Deze heb je nodig voor het interactieve gedeelte.

12 t/m 14 november 2021 (week 45) = €60,- (voorlopig)

(Prijzen onder voorbehoud)

Korting
Bij opgave van 2 of meerdere tieners uit één gezin geldt een korting van

- € 5,00 p.p./per weekend
- €10,00 p.p./per week 

Laag inkomen en toch op kamp?
Met een laag inkomen blijft er vaak weinig geld over voor sport en culturele activiteiten, zoals een zwemabonnement voor de kinderen of een bezoek aan het theater. Ook de het betalen van bijvoorbeeld een kamp kan een probleem zijn. Het Sport- en Cultuurfonds van uw gemeente waar u in woont kan u dan helpen. Als u moet rondkomen van een laag inkomen, kunt u hiervoor namelijk een korting of vergoeding krijgen. Wist u bijvoorbeeld dat u voor een schoolreis een vergoeding kunt krijgen? Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van uw gemeente.

Ook kunt u contact opnemen met de afdeling werk en bijstand van de gemeente.