Data & Prijzen 2023
Make a Choice organiseert in 2023 weer 3 kampen speciaal voor jou! Een voorjaarsweekend, een zomerweek en een najaarsweekend. We hebben plaats voor 50 tieners. We zijn benieuwd en zien uit naar jou om samen weer onvergetelijke gezegende kampen te kunnen houden.

Voorjaarsweekend (VOL)
Vrijdagavond 17 t/m zondagmiddag 19 maart 2023 (week 11) = €65,-


Zomerweek (update 21-03-2023; nog 10 plekken beschikbaar)
Zaterdagavond 5 t/m vrijdagmiddag 11 augustus 2023 (week 32) = €150,-
(opmerking: In deze week vindt tegelijkertijd ook het kinderkamp plaats).

Najaarsweekend
Vrijdagavond 10 t/m zondagmiddag 12 november 2023. (week 45) = €65,-

(Prijzen onder voorbehoud)

Aanmelden
Wil je mee voor het kamp? Klik op de pagina Aanmelden waar je de gegevens kunt vinden om rekening mee te houden. Wij hopen jou (weer) te ontmoeten!
 

Laag inkomen en toch op kamp?
Met een laag inkomen blijft er vaak weinig geld over voor sport en culturele activiteiten, zoals een zwemabonnement voor de kinderen of een bezoek aan het theater. Ook de het betalen van bijvoorbeeld een kamp kan een probleem zijn. Het Sport- en Cultuurfonds van uw gemeente waar u in woont kan u dan helpen. Als u moet rondkomen van een laag inkomen, kunt u hiervoor namelijk een korting of vergoeding krijgen.

Wist u bijvoorbeeld dat u voor een schoolreis een vergoeding kunt krijgen? Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van uw gemeente. Ook kunt u contact opnemen met de afdeling werk en bijstand van de gemeent