Programma:
Eigenlijk gebeurt er in de week teveel om op te noemen, maar we zullen proberen je een indruk te geven van het programma. De dag begint met teamtalk. Samen met je groep begin je de dag en praat je over onderwerpen die jou bezig houden.

- 's Ochtends hebben we een kinderdienst. We gaan zingen, kijken naar toneelspel en grappige sketches, luisteren naar verhalen uit de Bijbel en zo nu en dan gaan we knutselen.

- 's Middags is er tijd voor inspanning en ontspanning door sport & spel, zwemmen, zeskamp, creatieve middag en nog veel meer activiteiten.

- 's Avonds organiseren wij een afwisselend programma. De ene avond hebben we zendelingen of een organisatie voor een goed doel. Een andere avond hebben we een kindertheater. Er is ook een filmavond, een praiseavond en soms hebben we ook nog een gezellig kampvuur.

En wat nog meer?
Er is dus veel te doen, maar je hebt nog alle tijd om tussendoor met de andere kinderen te spelen. Er is genoeg ruimte om allerlei gezelschapsspelletjes te doen, zoals sjoelen en tafeltennissen. En houd je van volleybal of voetbal? Bij de boerderij hebben we genoeg ruimte daarvoor!