Welkom!
“Let’s Go” Dit was de gedachte na veel vragen en gedachtewisselingen met diverse mensen. Nu kunnen we dan zeggen “eindelijk” het is er, na jaren kinder- en tienerkampen is er nu ook voor de jongeren van 17 jaar en ouder een jeugdweekend in dezelfde lijn zoals jullie dat van ons gewend zijn; geweldig, supergaaf en dat mag je dan ook absoluut niet missen. Als je al eens bent geweest op een kinder- of tienerkamp, dan weet je waar we het over hebben. Als je nog nooit bent geweest, dan is het nu je kans.

Wil jij ook anderen ontmoeten die er net zo over denken als jij? Of ben je juist benieuwd naar hoe andere jongeren dingen beleeft? In dit weekend krijg je alle gelegenheid om vriendschappen te sluiten en samen over Gods woord na te denken. Ben jij ook nieuwsgierig naar wat God in jouw verdere leven wil doen?

Door het weekend heen zul je antwoord krijgen op vele vragen d.m.v. Gods Woord of in gesprekken met anderen. En er is altijd een luisterend oor van de groepsleiders.

Is dat alles?
Welnee, kijk maar eens naar de foto’s van de boerderij . Er zal een spetterend programma zijn, waarin teamspirit en sportiviteit hoog in het vaandel staan. Voor de serieuze momenten hebben we jongeren sprekers die antwoord proberen te geven op jullie vragen en dingen die jullie bezig houden.

Tussen de bedrijven door; gewoon samen lol maken, samen zingen, samen praten, samen genieten van het bos,of voetballen of gewoon lekker chillen.

Wil je mee?
Ben je tussen de 17 t/m 24 jaar, en ben je te oud voor het tienerkamp, dan is dit jeugdweekend iets voor jou! Geef je snel op, want het is gauw vol=vol!
Maak ook je vrienden en vriendinnen enthousiast, want samen gaan is natuurlijk nog leuker.
 
Social media
Volg ons op https://www.facebook.com/makeachoicejeugdkampen/