Tienerkampen
Een geweldige, super en gave tienerweek en tienerweekenden georganiseerd door Make a Choice kampen! Als er je al eens bent geweest, dan weet je waar we het over hebben. Als je nog nooit bent geweest, heb je wat gemist.

Wil jij ook anderen ontmoeten die er net zo over denken als jij? Of ben je juist benieuwd naar hoe andere tieners dingen beleven? In deze kampen krijg je alle gelegenheid om vriendschappen te sluiten en samen over Gods woord na te denken. Wat ben jij nou ook zo nieuwsgierig naar wat God in jouw leven wil doen? Je bent hier toch niet zomaar op deze wereldbol?

Door de kampen heen zul je antwoord krijgen op vele vragen d.m.v. Gods Woord. En er is altijd een luisterend oor van de groepsleiders.

Wil je mee?
Ben je tussen de 12 t/m 16 jaar en zit je op het voortgezet onderwijs, dan is dit kamp iets voor jou! Geef je snel op, want het is gauw vol! Maak ook je vrienden en vriendinnen enthousiast, want samen gaan is natuurlijk nog leuker.

Nieuws
- Data voor '23 is bekend, zie Data & prijzen.
- Volg ons op facebook: https://www.facebook.com/makeachoicetienerkampen/
- Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/makeachoicekamp/
 
Is dat alles?
Welnee, kijk maar eens naar de foto’s. Er zijn elk jaar een spetterende programma’s, waarin teamspirit en sportiviteit hoog in het vaandel staan. Voor de serieuze momenten hebben we tienersprekers uitgenodigd die antwoord proberen te geven op jullie vragen en dingen die jullie bezig houden. Maar ook komen er zendelingen die ons vertellen over hun avonturen met God in het buitenland.

Tussen de bedrijven door; gewoon samen lol maken, samen zingen, samen praten, samen tafeltennissen of voetballen of gewoon lekker chillen. In de tienerweek is er ook een dag waarin gezwommen en een film bekeken wordt.