Welkom!
Inmiddels (sinds 2011)  organiseren we weer Jeugdweekenden. De eerste keer in Wieringerwerf, toen 2 keren in Ommen en de laatste keren in Lemele. De Jeugdweekenden liggen in de lijn van de “Make a Choice” gedachte, maar zijn wel meer gericht op jeugdigen in de leeftijd 17-25. Praten en studies over de zaken die jullie bezighouden. Tijd voor gesprekken en vragen. Ook wordt er meer verantwoording bij de jeugd zelf gelegd, meer inbreng en dus iets minder regels van boven af. Als je het tiener- of kinderkamp al leuk vond, dan zal je jeugdkamp helemaal geweldig vinden. Jeugdkamp is ook een goede gelegenheid om je vrienden mee te nemen.

Wil jij ook anderen ontmoeten die er net zo over denken als jij? Of ben je juist benieuwd naar hoe andere jongeren dingen beleeft? In dit weekend krijg je alle gelegenheid om (nieuwe) vriendschappen te sluiten en samen over Gods woord na te denken en met elkaar om te gaan.

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat God in jouw verdere leven wil doen?
Door het weekend heen zal je antwoord krijgen op vele vragen d.m.v. Gods Woord of in gesprekken met anderen. En er is altijd een luisterend oor van de groepsleiders.
 

Nieuws
- Data 2022 bekend. Geef je op
- Filmpjes bekijken? Zie Media
- Volg ons op facebook: https://www.facebook.com/makeachoicejeugdkampen

Is dat alles?
Welnee, kijk maar eens naar de foto’s van de boerderij . Er zal een spetterend programma zijn, waarin teamspirit en sportiviteit hoog in het vaandel staan. Voor de serieuze momenten hebben we jongeren sprekers die antwoord proberen te geven op jullie vragen en dingen die jullie bezig houden.

Tussen de bedrijven door; gewoon samen lol maken, samen zingen, samen praten, samen genieten van het bos,of voetballen of gewoon lekker chillen.

Wil je mee?
Ben je tussen de 17 t/m 24 jaar, en ben je te oud voor het tienerkamp, dan is dit jeugdweekend iets voor jou! Geef je snel op! Maak ook je vrienden en vriendinnen enthousiast, want samen gaan is natuurlijk nog leuker.